Gemeente Borne Ruimtelijke en economische ontwikkeling

Strategisch Adviseur Vastgoed

Heb jij kennis van vastgoed en in het bijzonder van het huurrecht? Werk je graag mee aan beleidstukken naast jouw dagelijkse werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Voor de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling van de gemeente Borne zoeken wij een: 

 

Strategisch Adviseur Vastgoed  

(m/v 36 uur per week) 

 

Als strategisch adviseur vastgoed heb jij een diverse baan waarin je veel samenwerkt met collega’s, burgers en andere externe partijen. Jij geeft adviezen, denkt mee in beleid en zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

 

Wat ga jij doen? 

Jij doet jouw werk in teamverband binnen ruimtelijke ontwikkeling op basis van gelijkwaardigheid, waarbij jij je bezighoudt met vraagstukken over vastgoed en je meewerkt in projecten. Jij bent verantwoordelijk voor de verhuur en verpachting van gebouwen en eventueel gronden (dit laatste al dan niet op ondersteunende wijze). Jij bent verantwoordelijk voor beleid en je werkt aan de visie van het gemeentelijk vastgoed. In principe beheer en monitor jij alle administratie rondom gemeentelijke eigendommen. Verder:

-          Beheer je bestaande (huur)overeenkomsten en voer je gesprekken met huurders/gebruikers, je onderhandelt bij (nieuwe) overeenkomsten. Je stelt (huur)overeenkomsten op en je zoekt (huur)geschillen uit, waarbij je werkt aan een oplossing;

-          Behartig je juridische vastgoed belangen van de gemeente en vertegenwoordig je de gemeente bij complexe procedures.

-          Adviseer je over wijzigingen in relevante wet- en regelgeving en het bevorderen van kennisontwikkeling binnen de afdeling.

-          Ben jij de vraagbaak, coach en adviseur van beleidsadviseurs binnen het team “Samen Bouwen”. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van het vastgoedbeheer, contractmanagement en overige in de organisatie voorkomende complexe juridische advisering.

 

Wie ben jij? 

Jij werkt secuur en kan zaken kritisch benaderen. Communicatief ben je vaardig en jij kunt de vraag achter de vraag achterhalen. Je hebt strategisch inzicht, bent accuraat en werkt resultaatgericht.

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, wat blijkt uit een diploma en/of werkervaring binnen een vergelijkbare functie;
  • Je hebt juridische ervaring in het vastgoed, ervaring en kennis van het huurrecht en/of fiscaalrecht is een pré;
  • Je hebt een strategische blik en krijgt energie van het meedenken in dergelijke processen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Je kan goed omgaan met maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen;
  • Je bent stressbestendig en je bent goed in onderhandelen.

 

Wat hebben wij jou te bieden?  

Er wordt gewerkt in een open en informele sfeer. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De kennis en kunde van collega’s wordt gedeeld en jouw ideeën voor ontwikkeling worden serieus genomen. Daarnaast staan collega’s altijd klaar om elkaar te helpen waar nodig, wat een prettige werkomgeving tot gevolg heeft. 

 

De voor deze functie geldende functieschaal is schaal 11. Daarbij hoort een salaris van maximaal  

€ 5.997,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (salarisdatum: 1 januari 2024). Inpassing van het salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.  

Daarnaast is er een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% van je bruto salaris dat bestaat uit onder andere de vakantie- en eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage. 

 

Wil je meer weten? 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Moniek Bazen, afdelingsmanager "Samen Bouwen", te bereiken via telefoonnummer: 06 18 96 31 54. Voor inlichtingen over de werving- en selectieprocedure kun je contact opnemen met Irith Been, HR adviseur, te bereiken via telefoonnummer 06 57 54 41 46.  

 

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en heb je de juiste kennis en ervaring? Wat fijn! Direct solliciteren? Reageer voor 1 mei op deze vacature door te klikken op de button “solliciteer”. Daarna kun je je cv en motivatiebrief uploaden.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Vacature delen op:

Regio:

  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

01-05-2024

Startdatum:

01-06-2024

Locatie:

Borne

Contactpersonen:

Irith Been

tel.: 06-57544146

Kantooradres:

Rheineplein 1 7622DG Borne

Locatie: