Gemeente Borne Gemeente Borne

Stagiair(e) HRM


Volg jij op dit moment een studie in de richting van HRM en zoek je vanaf september 2024 een stageplaats? Fijn! Ben jij nieuwsgierig naar hoe HR werkt bij een gemeente? Wij zijn nieuwsgierig naar jou, naar jouw talent en naar jouw frisse blik. Bij de gemeente Borne krijg je écht de kans om het HR-vak in de diepte en breedte te leren kennen!
Een stage bij ons is uitdagend, leerzaam en afwisselend. Bij ons mag je veel meemaken en doen, initiatief nemen, nieuwsgierig zijn en vragen stellen.

Waar kom je te werken?
Je wordt onderdeel van de afdeling Samen Werken. Dit bestaat uit de volgende teams: Team Organisatieondersteuning (HR en Juridisch), Team Financiën & Control (Financiën, Inkoop en Control) en Team Informatie (Informatisering, Automatisering en Informatievoorziening).

Het team HR en jij
Binnen ons HR-team kennen wij drie HR-consulenten, twee medewerkers HR-administratie en twee strategisch HR-adviseurs. Jij krijgt de kans om met alle rollen mee te kijken. We houden ons bezig met het geven van advies aan managers en medewerkers en met de salaris- en personeelsadministratie. Ons team is volop in ontwikkeling.
Enkele thema's die bij ons op de agenda staan en waarin jij je mag ontwikkelen, zijn: Werving & Selectie, Verzuim, Arbo, In-, door- en uitstroom, Gesprekscyclus, Formatie & Bezetting, Opleiding & Ontwikkeling.
Het doel van de stage is dat jij veel gaat leren en ontdekken. Als stagiair(e) draai je volledig mee in de dagelijkse werkzaamheden. Maar wij vinden het ook belangrijk dat jij zelf aangeeft welke HR onderwerpen jouw interesse hebben, zodat we hier tijdens jouw stage aandacht aan kunnen geven.

Veel uitdaging
Binnen ons HR-team is er veel dynamiek en is geen dag hetzelfde. Je kunt ontdekken hoe het is om te werken in een omgeving vol uitdagingen. Maar daar kun jij mee omgaan, want jij gaat voor kwaliteit en durft ook je mening te geven als jij een andere visie op (HR) zaken hebt. Wij bieden je de kans om jezelf te laten zien tijdens jouw stage.

Wat vragen wij van je?
• Je bent op zoek naar een 2e, 3e, 4e jaars HRM meewerk stage (geen afstudeerstage);
• Je bent beschikbaar van september 2024 t/m januari 2025;
• Je kunt integer omgaan met vertrouwelijke informatie;
• Je wilt je graag ontwikkelen in het vakgebied HR.

Wat bieden we je?
• Goede begeleiding vanuit ons HR-team;
• Een stagevergoeding;
• Een laptop voor zakelijk gebruik;
• Een brede stage waarin allerlei HR-zaken voorbijkomen.

Dit is Borne!
Bij ons vind je een stageplaats waarin ruimte is voor eigen inbreng. De kracht van Borne is kleinschaligheid! Mensen “kennen” elkaar en voelen onderlinge betrokkenheid. In Borne zijn de uitdagingen groot. De kansen eveneens. Jezelf kunnen en mogen zijn; dat vinden wij belangrijk! We waarderen, accepteren en respecteren elkaar om wie we zijn. Wij zijn een verbindende en regisserende partner. We zijn sterk in ons werk, samen met elkaar en met de Bornse gemeenschap. En jij krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen in deze gemeente. We geven je de ruimte om mee te denken en jezelf te ontwikkelen. Wij worden blij van eigen inbreng en nieuwe ideeën. Dus kom maar op!

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Saskia Brouwer, Strategisch HR-adviseur, te bereiken via s.brouwer@borne.nl. Voor inlichtingen over de werving- en selectieprocedure kun je contact opnemen met Leonie Boerrigter, medewerker HR administratie, via l.boerrigter@borne.nl.

Pak jij deze kans?
Ben je enthousiast geworden? Wij ontvangen graag je sollicitatie. Klik op de knop 'solliciteren' om je sollicitatie aan ons te richten. Dan doen wij ons best om binnen twee weken te reageren.

Vacature delen op:

Regio:

  • Overijssel

Vacaturetype / functietype:

Stage

Werkuren:

Stage

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

September 2024

Locatie:

Borne

Contactpersonen:

Saskia Brouwer

Bedrijfspagina:

https://www.borne.nl/

Kantooradres:

Rheineplein 1 7622DG Borne

Locatie: